O nama

OPTOFORM D.O.O, preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge, sa sedištem u Zemunu, u Apatinskoj 13, osnovano je 16. januara 2001. godine. Glavna delatnost preduzeća je zastupanje nekoliko kompanija iz Evrope koje se bave proizvodnjom i prodajom dioptrijskih okvira i sunčanih naočara. Tako je OPTOFORM D.O.O. ekskluzivni zastupnik i distributer za teritoriju Republike Srbije: TOP LOOK, Kising, Nemačka, TITANIC OPTIK AUSTRIA, Grac, Autrija, LEAF EYEWEAR, Mestre-Venecija, Italija i AMBG LTD, Ostrava, Češka.

Iz programa TITANIC OPTIK AUSTRIA izdvajamo brendove: JACQUES LEMANS, TITANIC, NUOVO, TOMS, kao i sunčane naočare TOMS SUNGLASSES, koji nose ime po nekadašnjem broju 1 svetskog tenisa, Autrijancu Tomasu Musteru.


TOP LOOK je kompanija iz Nemačke koju odlikuje vrhunska produkcija i dizajn dioptrijskih okvira od metala i od novih, veoma laganih i otpornih materijala - acetata, beta-titaniuma, karbona, kao i okvira sa drškama od presovanog pamuka. Takođe, ponosni smo što imamo priliku da Vam predstavimo najnoviju liniju proizvoda ove kompanije, okvire od drveta. Brendovi ove kompanije su TOP LOOK, ICU, TAO i MAXEY.
LEAF EYEWEAR je italijanska kompanija koja proizvodi žensku kolekciju LEAF vrhunskog kvaliteta i dizajna, koju odlikuje veliki broj modela diotrijskih okvira različitih oblika i boja izrađenih od metala i acetata, ultimativno lagane plastike.


DARIO MARTINI je vrhunski italijanski brend koji postoji još od 1989. godine. Velika nam je čast što prvi na našem tržištu možemo da Vam predstavimo njihovu najekskluzivniju liniju ženskih okvira sa Swarovski kristalima.
Brendovi RITUAL, VISIBLE i FUEGO VIVO su aduti češke kompanije sa američkim kapitalom AMBG LTD. U ponudi je veliki broj modela dioptrijskih okvira za žene, muškarce i - posebno - za tinejdžere i decu.


OPTOFORM D.O.O. trenutno posluje sa više od 150 optičarskih radnji na teritoriji Srbije.Optoform - Apatinska 13, Zemun - +381 11 630-50-30 - +381 11 630-19-07 - All rights reserved.